Eendenborst Met Verse Perziken.

4
0-10 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak de eendenborsten gedurende 10 min langs de velkant en nog eens 3 min langs de andere kant.- Snij de perziken in stukken en bevochtig ze met de schuimwijn. Laat alles gedurende 15 min koken, mix het geheel met een mixer en doe door een zeef.- Breng op smaak met peper en zout, voeg de perzikenlikeur toe en de suiker.
- Snij de borstjes in schijfjes en schik ze op een bord. Hak de basilicum en voeg deze op het laatste bij de saus.
- Overgiet het vlees met de saus en leg het schijfje ham ernaast.- Werk af met eventueel wat schijfjes perzik, wat tuinkers of kervel

Eendenborst Met Verse Perziken. is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Perziken met amaretti
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Perzik trio
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Parmaham met meloen en perzik
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Chinese kool-pilav met kerrie-kipdrumsticks
30 min-
Bekijk recept

Velouté van champignons uit de Gascogne streek
35 min
Bekijk recept
Gembereend met shii-take
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van champignons met gerookte eendenborst
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van gerookte eendenborst met roze pompelmoes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept