Slaatje Van Soepvlees Met Zalm

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Reinig de wortel, de prei en de selder en snijd ze in grove stukken. Blancheer het soepvlees en spoel goed na. Zet het terug op in koud water met de groenten, peper en zout. Breng aan de kook en laat ongeveer 3 uur op een zacht vuur koken. Bewaar de bouillon voor een andere bereiding. Laat het vlees afkoelen en pluk fijn. Meng met een weinig mayonaise, peper en zout, enkele druppels balsamico en grof gesneden, grootbladige peterselie. Was de broccoli, verdeel in roosje en kook beetgaar. Laat de broccoli uitlekken in een vergiet. Klop de room op en voeg wat citroensap en een weinig vleesbouillon toe. Roer de afgekoelde broccoliroosjes door de room en breng verder op smaak. Snijd de prei in julienne en blancheer in kokend water. Was en droog de sla. Hak de rauwe zalm fijn en breng op smaak met gemalen roze peper. Schik wat sla op een bord. Leg daarop het soepvlees en werk af met geblancheerde julienne van prei, op smaak gebracht met truffelolie. Versier verder met de roze zalm. Garneer met een mooi takje dille.

Slaatje Van Soepvlees Met Zalm is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Kalfslapjes gepaneerd met parmezaan
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bladerdeeghapjes met champignons en rivierkreeften
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Slaatje van rundvlees met vermicelli
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Slaatje van maatjes met groene appel
20 min Voorgerecht
Bekijk recept