Aardappelpannenkoeken

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Aardappelen koken, af laten koelen en pureren. Uien en worst in koekepan aanfruiten, dan kruiden en ketchup erbij doen. Soepgroenten 10 min. koken en afgieten. Zorg dat alles afgekoeld is om te verwerken. Doe door de puree 1 ei, dan het worst en uimengsel, daarna de soepgroente en roer het goed door elkaar. Om het geheel te binden wat paneermeel toevoegen. Proeven of het genoeg smaak heeft en eventueel maggie en ketvhup toevoegen. Maak hier platte ballen van en haal ze door de paneermeel. Ze zijn nu klaar om te bakken. Boter in de pan en het vuur niet te hoog zetten om aanbranden te voorkomen. Eet smakelijk!

Aardappelpannenkoeken is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappelpannenkoeken
10-20 min -
Bekijk recept

Aardappelpannenkoeken
10-20 min -
Bekijk recept