Kalkoengebraad Op Jagerswijze

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kruid het kalkoengebraad met zout en peper, leg er enkele klontjes boter op en zet het in de oven (oven voorverwarmen op 210?C (T?7). Laat 40 min. braden.Maak de champignons schoon, snijd ze in kleine plakjes en laat ze hun vocht afgeven in een pan met 20 g boter. Voeg de fijngehakte sjalotten toe. laat tot de helft inkoken. Voeg de gevogeltefond toe die u in 2 dl koud water hebt aangelengd. Laat 5 min. zachtjes sudderen, voeg dan de fijngehakte kruiden toe. Breng op smaak. Neem de pan van het vuur en voeg 20 g boter in kleine stukjes toe ; goed mengen

Kalkoengebraad Op Jagerswijze is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Konijn op jagerswijze
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rosbief op jagerswijze
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst Op Jagerswijze
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip Op Jagerswijze
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Omgekeerd aardappel-stoofpeertaartje
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kalkoengebraad met druiven
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoen met gebakken aardappeltjes en boontjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Penne met kalkoen en Boursin à la Italia
20 min Voorgerecht
Bekijk recept