Varkensvlees Anders

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Peper en zout het vlees (indien gebruik spaanse peper dan alleen zouten) bak het vlees in de boter tot het goed bruin ziet. Doe dan over in de braadpan en voeg de uien, knoflook, paprika en Spaanse peper toe en laat het op een zeeeeeeeer laag vuur een paar uur smoren, af en toe even kijken. Het vocht van de uien is doorgaans genoeg om het niet aan te laten branden, maar indien nodig een klein beetje water toevoegen. ongeveer 15 minuten voor het opdienen de geconcentreerde cremesoep toevoegen en even laten mee sudderen. Maak van de gekookte aardappelen puree. Met sperciboontjes maak je het gerecht compleet. Eet Smakelijk.

Varkensvlees Anders is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Toast met gerookte ribeye en avocado
15 min Snack
Bekijk recept
Vlaflip anders
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Aardappelschotel met kropsla
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Griekse aardappelschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zoetkruidig varkensvlees
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoord varkensvlees
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept