LENGFILET MET VERSE DRAGON, CHINESE RIJST EN TOMAAT

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pocheer de lengfilet in de visfumet. Haal de vis uit het nat en houd hem warm in de oven.
  • 2 Kook de rijst gaar. Vermeng de suiker met een weinig dragonazijn en roer door de rijst.
  • 3 Laat de visfumet met nog wat dragonazijn en enkele blaadjes dragon inkoken. Bind dan met de roux en voeg de room toe. Doe er op het laatst wat geraspte gember bij, maar let op, de wortel heeft een sterke smaak.
  • 4 Ontdoe de halve tomaat van vel en pitjes. Snijd hem, samen met de broccoli, in kleine stukjes. Smoor de groenten in een weinig olijfolie. Voeg peper, zout en gesnipperde basilicum toe en maak er een mini-ratatouille van.

LENGFILET MET VERSE DRAGON, CHINESE RIJST EN TOMAAT is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Lengfilet Met Groentenratatouille Omwikkeld Met Breydelspek
20-30 min -
Bekijk recept
Lengfilet in preiroomsaus
0 min
Bekijk recept
Leng in de wok met spruiten, peulvruchten, tomaat
0 min
Bekijk recept
Leng met gerookte zalm en venkel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept