Gepocheerde Varkenshaas Met Mosterdsaus

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In maatbeker 1 dl bouillon uit de pan halen en afmeten. rest van bouillon opnieuw aan de kook brengen. varkenshaas toevoegen en ca 15 minuten met deksel op pan zachtjes laten trekken (ofwel pocheren). intussen de 1 dl bouillon in steelpan met mosterd en creme fraiche al roerend met garde aan de kook brengen. 5 minuten laten koken tot het een mooi gebonden saus is. naar wens op smaak brengen met zout en peper. varkenshaas uit bouillon nemen en in plakjes snijden. plakjes dakpansgewijs op borden leggen. mosterdsaus ernaast scheppen.

Gepocheerde Varkenshaas Met Mosterdsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met mosterdsaus en frites
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballetjes op brood met spitskool
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gepocheerde eieren in een nestje van tomaten
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde peer met honing en gorgonzola
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Gepocheerde gamba's, sla en mayonaise van koolzaadolie
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept