Kabeljauw Met Kappertjessaus

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pocheer de visfilets in de bouillon of de aangelengde wijn en breng op smaak met peper en zout. Laat de vis goed uitlekken en hou hem warm onder aluminiumfolie. Smelt intussen de boter en roer er de kappertjes onder met de heel fijn gesnipperde uien. Schik de vis mooi op de voorverwarmde borden en overgiet rijkelijk met de saus. Serveer met aardappelpuree bestrooid met gehakte peterselie en met de gekookte en in boter aangestoofde seizoengroenten.

Kabeljauw Met Kappertjessaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Carpaccio met kappertjessaus
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Lekkerbekjes met kappertjessaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmfilet met kappertjessaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kibbeling met kappertjessaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept