Stoofschotel Met Rijst En Tomaat

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De rijst in de boter in een pan lichtbruin bakken, de bouillon toevoegen, aan de kook brengen en 5 minuten zachtjes laten doorkoken. Doe het vlees, de uien, de paprika, tomaten, de soepgroente en knoflook in een geprepareerde Romertopf. Spreid de rijstmassa met de bouillon hierover uit. Giet de yoghurt eroverheen en bestrooi het geheel met peper en zout. Leg de deksel op de schotel en zet hem in een koude oven. Smoor het gerecht op 220? C in ca. 2 uur gaar. De mergpijp verwijden en eventueel nog iets op smaak brengen. Geef er eventueel nog Stokbrood bij. Tip: Kerrie smaak ook erg lekker in deze schotel.

Stoofschotel Met Rijst En Tomaat is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Griekse stoofschotel
Bekijk recept
Gestoofd konijn
2u40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse stoofschotel met groenten
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofschotel met pompoen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept