Slanke Pichelsteiner

3
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe de blokjes vlees in de ingevette vochtige romertopf en leg de groenten (behalve bloemkool en doperwten) erop, de aardappelblokjes toevoegen, het laurierblaadje en de bouillon. De romertopf sluiten en gedurende 75-90 minuten op 220 graden in de niet voorverwarmde oven plaatsen.Na 45 minuten de bloemkool en doperwten toevoegen.Laurierblad verwijderen en garneren met fijngehakte peterselie.

Slanke Pichelsteiner is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pichelsteiner *
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pichelsteiner *
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Slanke bosvruchtenshake
5 min Nagerecht
Bekijk recept
Slanke perzikenmousse
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Garnalen-maaltijdsalade met slanke dressing
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Slanke moussaka met gehakt
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept