Rode Vruchtensoep

4
10-20 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak het rood fruit schoon en verdeel het over 4 diepe borden. Pureer de vruchten voor de saus met de staafmixer of in de keukenmachine. Roer de marasquin erdoor zodat een dikke saus ontstaat. Schep deze saus over de vruchten op de borden. Klop de slagroom met de suiker half stijf. Leg een bolletje ijs op de vruchten en serveer de slagroom erbij.

Rode Vruchtensoep is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zomerse vruchtensoep
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Rode vruchtensoep met krokant ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Bavaroisetaart met €˜spicy€™ vruchtensoep van René Pluijm
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
koude vruchtensoep
0 min
Bekijk recept

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode uien met tijm
Bekijk recept
Rode bonensmurrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept