Gestoomde Zalm

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng sneetjes aan in de zalm. zo wordt de zalm vlugger gaar. Snij de gember in reepjes
  • 2 Doe olie in de wok en bak de sjalotten tot ze goed bruin gebakken zijn.
  • 3 Vul de wok halfvol met water en breng ze aan de kook. Leg de gember op de zalm en laat stomen gedurende 20 min. Leg er dan de stukjes pijpajuin op tezamen met de koriander. Laat nog stomen tot de vis gaar is. Giet er dan sojasaus over, daarna oestersaus en dan devissaus. Giet er de olie met sjalotten over, leg op een bord en dien op.

Gestoomde Zalm is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Gestoomde spruitjes met peer
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bimi met gebakken uitjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Makreelcurry met naanbrood
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept