Tongfilets Met Noordzeegarnalen

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Leg de tongfilets met de velkant naar u toe. Pureer 150gr garnalen en vul de filets op met de garnaalpuree. Rol de tongfilets op. Snij de spinazie in julienne. Ontvel en ontpit de tomaten en snij ze in blokjes. Verwarm het water met de azijn en wat citroensap en werk op met de boter tot u een gebonden saus bekomt. Stoom de tongrolletjes gedurende 10 min of bak ze in een over (met een beetje witte wijn). Leg de spinazie in een diep bord met daarrond de tomatenblokjes. Wanneer de tong gaar is, schikt u deze op de spinazie. Voeg nu de overige garnalen bij de saus en oversaus het geheel. Versier met een takje dille.

Tongfilets Met Noordzeegarnalen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat-garnaal nationaal
20 min Snack
Bekijk recept
Hollandse poffertjes met garnalen en gerookte zalm
- 10 min-
Bekijk recept
Salade van Hollandse garnalen met mango en basilicumdressing
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalenkroketjes met gruyère
40 min Voorgerecht
Bekijk recept

Vissoep met rouille
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tongrolletjes, roomsaus met shii-take en oesterzwammen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tongrolletjes met zalm en druivensaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Waterzooi van de Noordzee
Hoofdgerecht
Bekijk recept