Scholfilet In Tomaten-Saffraanbouillon

2
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng in wijde pan halve liter water langzaam aan de kook met bouillontablet, saffraandraadjes en tomaatjes. Leg scholfilets in de bouillon en laat tegen de kook aan 5 min. garen. Verhit olie in koekepan en roerbak groenten 4-5min. Op smaak brengen met zout/peper. Voeg op laatst dille toe en 1/2 min. meebakken. Groeten in diepe borden scheppen, vis voorzichtig uit bouillon scheppen en over borden verdelen. Bouillon met tomaatjes over vis schenken. Garneren met takjes dille.

Scholfilet In Tomaten-Saffraanbouillon is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kikkererwten met roodbaars in saffraanbouillon
30 min-
Bekijk recept
Couscous met vis
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje met victoriabaars
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken sint-jakobsvruchten, gebrande hazelnoten en tarwe, emulsie van gember en saffraan
25 min Voorgerecht
Bekijk recept

Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse groentesoep met visballetjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schol met tjap tjoy
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sformatino di carote con sogliola (worteltaartje met scholfilet)
45 min-
Bekijk recept