Venkel-uisoep

4
30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Halveer de venkelknol en verwijder de harde kern, snijd de helften in ragfijne reepjes, voeg toe aan de soep en laat 2 minuten zachtjes meekoken. Proef de soep en breng eventueel nog op smaak met zout en zwarte peper uit de molen. Snijd intussen de sneetjes brood in blokjes van 1 cm, bestrooi met kaas en vorm ze bergjes, laat ze vervolgens in 6-8 minuten onder de ovengrill goudbruin kleuren. Schep de soep in voorverwarmde diepe borden of soepkoppen en leg de crouton ?bergjes? bovenop.

Venkel-uisoep is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Lente-uisoep met bladerdeegpakketjes
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode-uisoep
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Mosterd-lenteuisoep
0-10 min -
Bekijk recept

Venkelstamppot met groenteschnitzel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept