Wrijf de drumsticks in met peper en zout.Bak ze in 4 eetl.hete olie rondom bruin. Fruit de uisnippers met de knoflook,het laurierblad en de kip.Snijd de gepelde tomaten in 4 parten en voeg die bij de ui en kip.Voeg er de blokjes paprika en de sambal aan toe. Week de saffraandraadjes in 1/4 kopje koud water. Maak de mosselen schoon.Gooi die waarvan de schelp openstaat of zwaar aanvoelt,weg. Breng een pan met 1 cm.water aan de kook samen met soepgroente die is aangevuld met peperkorrels en witte wijn.Kook de mosselen op een hooggedraaide warmtebron snel gaar.Giet de mosselen als de schelpen openstaan in een vergiet en vang het kookvocht op. Spoel de rijst in een zeef af met koud water.Neem de kip uit de pan.Doe de rauwe rijst bij de tomaat,uien knoflook in de pan en laat dit 5 minuten zacht bakken.Roer er de peperkorrels en de wijn door. Giet er 1/2 liter heet water bij en doe hetzelfde met het kookvocht van de mosselen.Doe er de bouillontablet en de saffraan met weekwater bij en breng de rijst aan de kook. Doe er de bevroren doperwten bij en roer alles goed door elkaar.Breng het opnieuw aan de kook,draai de warmtebron laag en sluit de pan. Scheid de mosselen van de schelpen.Houd er enkele met schelp apart voor de garnering. Meng na 15 minuten de mosselen en de garnalen of gamba`s door de rijst.Leg de drumsticks op de rijst en verhit het geheel opnieuw.Sluit de pan en laat alles nog 10 minuten gaar worden op een laaggedraaide warmtebron. Controleer of de rijst gaar is.Maak de Paella naar smaak af met zout en peper.Leg er de mosselen in de schelp op en garneer de schotel met wat takjes peterselie.