Groentesoep

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe de soepvlees in een grote pan met koud water en doe er een beetje zout bij en laat dat ongeveer 10 min staan(dan trekt het bloed van het vlees eruit)en na die 10min spoel je het vlees goed af en de pan leeg gooien.je doet het vlees weer terug in de pan en doe er dan ook anderhalf liter water bij en de 3 bouilion blokjes zet dat op het vuur.en laat het even goed door koken.als het goed heeft gekookt doe je de 2 pakjes groentesoep mix erbij ook dat laat je even goed doorkoken.en dan doe je de soepgroente erbij.ook weer even laten door koken.dan doe je het pakje vermicellisoep erbij en het pakje groentesoep.even laten door koken.en dan doe je de gehakt balletjes erbij en ook de vermicelli.en als de vermicellie goed gaar is dan is de soep ook klaar.

Groentesoep is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Groentesoep met chorizo
Bekijk recept
Hollandse groentesoep met visballetjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomaten-groentesoep
1u15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oma's groentesoep
330 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Groentesoep met chorizo
Bekijk recept
Hollandse groentesoep met visballetjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomaten-groentesoep
1u15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oma's groentesoep
330 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept