Varkenshaas In Bladerdeeg

2
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kruidt de beide varkenshazen met zout en peper. bak de varkenshazen in een koekepan ligt bruin in ongeveer 5 minuten aan beide kanten laat deze even afkoelen smeer deze in met de Fransemosterd wikkel per varkenshaas 4 stukjes ontbijtspek leg dit op een plakje bladerdeeg leg het andere plakje er bovenop vouw het geheel dicht zodat er een geheel ontstaat. mocht er te veel deeg over blijven snijdt dit dan weg. Smeer de boven kant in met eigeel en plaats dit 15/20 min in een tot 180 graden voorverwarmde oven.

Varkenshaas In Bladerdeeg is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Appelbeignets uit de oven
50 min
Bekijk recept
Zuurkoolquiche
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tompouce met zalm en asperges
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met cranberry-appelsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept