Was de bonen en laat ze een nacht in water staan. Vervang het water van de bonen met 6 kopjes schoon water en voeg knoflook en ui toe en laat het koken totdat de bonen zacht zijn. Wanneer de bonen bijna gaar zijn voegt u de olie, nootmuskaat, zoutvlees en dumplings toe. Alles goed mengen en laat de soep sudderen op een lage pit tot alle ingredienten gaar zijn. Als de soep te dik wordt, kunt u altijd een klein beetje kokend water toevoegen. Als laatste voegt men suiker toe. Zoutvlees en gezouten varkensstaart: Was het gezouten rundvlees en varkensstaart en laat ze in veel water voor een nacht staan. Daarna het water afgieten en breng het vlees in voldoende schoon water aan de kook totdat het vlees gaar is. Dumplings Bloem, maismeel, bakpoeder, boter, olie, suiker en zout goed mengen. Voeg het water toe tot het deeg aan elkaar blijft plakken, maar niet te nat is. Kneed er met je handen snel een bal van. Vorm een streng. Om de dumplings te maken moet men het deeg 1 cm. breed snijden en met de handen gevormd worden. Men kan kleine balletjes vormen of langwerpige dumplings maken.
Rode Bonen Soep Met Dumplings (Sopi Di Bonchi Kora) is een recept van Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Rode bonensoep van de Antillen /Sòpi di Bonchi kòrá