Sopi Di Yuwana

Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe in een grote pan de bouillon te samen met de blokjes, knoflook, lente-ui, groene peper en de kool. Breng dit aan de kook en laat het een half uur zachtjes sudderen. Voeg de stukjes leguanenvlees toe en laat dit alles nog een half uurtje sudderen tot het vlees gaar is. Haal de pan van het vuur en zeef de bouillon. Haal het leguanenvlees eruit en verwijder de laatste botjes. Zet de bouillon weer terug op het vuur en voeg alle kruiden naar smaak toe. Voeg (als je daar liefhebber van bent ook de vermicelli toe) de leguaan toe en warm de soep goed door.

Sopi Di Yuwana is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Rode bonensoep van de Antillen /Sòpi di Bonchi kòrá
2 uur-
Bekijk recept
Sopi di Piska(Vissoep)
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode Bonen Soep Met Dumplings (Sopi Di Bonchi Kora)
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Sopi Di Galinia
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept