BEREIDINGSWIJZE SOEP: 1. Verwijder het kraakbeen van de kipfilet en snijd de kipfilet in reepjes.
2. Snijd de champignons in plakjes, snijd de laos, citroengras, koriander en chilipeper fijn.
3. Doe de laos, citroenblad en citroengras in een koffiefilter en bind dicht.
4. Breng de kipfilet met de kippenbouillon en koffiefilter met laos, citroenblad en citroengras aan de kook, draai het vuur laag en laat 30 minuten op een matig vuur trekken.
5. Voeg de kokosmelk, champignons, breng aan de kook en zet het vuur uit.
6. Breng op smaak met zout en ?peper? (chilipeper wordt later toegevoegd) en zet het vuur uit. DOORGEVEN: 1. Verwijder het koffiefilter, kook de soep op, schep in een soepkop of bord en voeg de gesneden chilipeper, gesneden koriander, vissaus en citroensap toe.