Kriekensoep Met Riesling En Kirsch

4
30-60 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe raspsel en sap in de pan bij de pitten en breng alles langzaam, al roerende, aan de kook. Laat alles 5 minuten sudderen en draai het vuur uit. Laat het vocht 15 minuten rusten. Giet alles via een zeef in een schone pan, breng de soep aan de kook en voeg de krieken en hun sap toe. De pan van het vuur halen zodra de kersen koken. Verwijder 50 g krieken met een schuimspaan en pureer de rest van de krieken in hun kookvocht. Giet de room in een soepterrine en roer hier de soep en de resterende halve kersen door. Voeg, indien gewenst, suiker toe. Laat alles afkoelen.

Kriekensoep Met Riesling En Kirsch is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Fondue Savoyarde
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaiserschmarren met appelstroop-ijsmousse
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Schwarzwalder kirsch petitfours
2uur- Gebak
Bekijk recept
Kaasfondue
15 min-
Bekijk recept

Kriekensoep met rode wijn en gember
35 min
Bekijk recept
Frikandellenkoek Met Kriekensoep
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
vleesbrood met kriekensoep
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kriekensoep met rode wijn en gember
0 min
Bekijk recept