- Snijd intussen de zalm- en lottefilet in dunne sneetjes en de inktvis in ringetjes en pel de scampi′s zorgvuldig. - Maak verse inktvis eerst grondig schoon en leg ook de tentakeltjes bij de fonduevis.
- Zet alles afgedekt in de koelkast.
- Verwijder de nerven en was de spinazie.
- Verwijder de draden van de selderij met een dunschiller en snijd ze in blokjes van 4 cm lengte.
- Snijd de prei in fijne reepjes of julienne van 4 cm op 1 mm.
- Schik de vis, de scampi′s, de groenten en de rijstvermicelli op een mooie schotel.
- Giet de basisbouillon in een speciaal Chinees fonduestel en breng tot tegen het kookpunt.
- Laat zachtjes koken.
- Zet de groenten en de visschotels eromheen en zorg voor een stukje brood.
- Gebruik een speciaal netje om de groenten en de vis uit de soep te scheppen.
- Serveer hierbij een kant- en klaar sojasausje. "},"recipeYield":"4 "}