Chinese Fondue.

4
0-10 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Breng het water met het zout aan de kook en voeg er de selderijblaadjes, de selderijtakjes, de wortel en de in stukken gesneden ui aan toe. - Vul aan met het vis- of kippebouillontablet en de peperbolletjes en laat alles 20 minuten sudderen. - Haal de bouillon dan door een fijne zeef.
- Snijd intussen de zalm- en lottefilet in dunne sneetjes en de inktvis in ringetjes en pel de scampi′s zorgvuldig. - Maak verse inktvis eerst grondig schoon en leg ook de tentakeltjes bij de fonduevis.
- Zet alles afgedekt in de koelkast.
- Verwijder de nerven en was de spinazie.
- Verwijder de draden van de selderij met een dunschiller en snijd ze in blokjes van 4 cm lengte.
- Snijd de prei in fijne reepjes of julienne van 4 cm op 1 mm.
- Schik de vis, de scampi′s, de groenten en de rijstvermicelli op een mooie schotel.
- Giet de basisbouillon in een speciaal Chinees fonduestel en breng tot tegen het kookpunt.
- Laat zachtjes koken.
- Zet de groenten en de visschotels eromheen en zorg voor een stukje brood.
- Gebruik een speciaal netje om de groenten en de vis uit de soep te scheppen.
- Serveer hierbij een kant- en klaar sojasausje.

Chinese Fondue. is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Fondue Savoyarde
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geitenkaasfondue
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse kaasfondue
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kip in hoisinsaus
140 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groene kruidenmie met spitskool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept