Tomaten-rozemarijnsoep

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Smelt de boter in een pan en voeg er de uien en de knoflook aan toe en laat alles 5 minuten fruiten zonder bruin te worden. Roer de bloem door het mengsel. Voeg de tomaten toe en breng alles onder het roeren aand e kook. voeg de wijn en de rozemarijn, zout en peper toe. Draai het vuur laag en doe een deksel op de pan en laat alles 20 minuten doorkoken tot de tomaten zacht zijn. Haal de deksel van de pan, draai het vuur hoger en kook de soep 10 minuten door. Voeg de worcestershire saus, de tomaten puree en het citroensap toe en roer de sope goed door. Laat de soep enigsinzs afkoelen en pureer hem in de blender of keukenmachine, of werk hem door de zeef

Tomaten-rozemarijnsoep is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept