Franse Vissoep

4
20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De olijfolie in een flinke pan verhitten. De prei en de ui toevoegen en zodra ze glazig zijn de tomatenpuree, de venkelzaadjes, de schijf sinaasappel, de knoflook, de tijm en de laurier erbij doen. Alles 2 minuten laten bakken. Er daarna de in flinke dobbelstenen gesneden visfilet en de mosselen aan toevoegen en alles 5 minuten laten stoven. Vervolgens de bouillon erop gieten. De vissoep zachtjes laten koken tot de dobbelstenen vis gaar zijn. vlak voor het opdienen het blaadje laurier en de schijf sinaasappel verwijderen.

Franse Vissoep is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise vissoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Romige vissoep
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Franse andijviestamppot met rookworst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Franse groenten- en broodgratin
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept