Vis (Gepocheerd) Met Aardappel, Zacht Ei En Olijfolie

4
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Gaar de aardappelen in de oven op een laag grof zout. Pocheer de vis in de melk met een beetje zout en nootmuskaat. Plet de aardappel met een beetje van deze melk en olijfolie. Schik de aardappel in de borden, de vis op de aardappel en het gekookte ei doormidden gesneden. Werk af met de peterseliepluksels.

Vis (Gepocheerd) Met Aardappel, Zacht Ei En Olijfolie is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Olijfolie met Provencaalse aromas
Bekijk recept
Risottotaartje met kaaskrullen en oesterzwammen
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Alain Carons niçoise de legumes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Volkoren rijst met vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentenschotel met vis
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken vis met honingworteltjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept