Zeebrasemfilet Met Olijfolie

4
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kruid de vis met peper en zout en bak hem goed langs de velkant. Snij de courgette in heel fijne plakjes en hak het teentje knoflook. Laat alles goed stoven in 1 soeplepel olijfolie, maar zorg ervoor dat de courgette haar mooie groene kleur behoudt. Meng er op het laatste de gehakte basilicum door. Schik de courgette en de gebakken zeebrasemfilet op een bord. Meng 7 eetlepels olijfolie met het citroensap, kruid met peper en zout en overgiet hiermee de zeebrasemfilet.

Zeebrasemfilet Met Olijfolie is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Olijfolie met Provencaalse aromas
Bekijk recept
Risottotaartje met kaaskrullen en oesterzwammen
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Alain Carons niçoise de legumes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zeebrasemfilet met witloof en rozijnen
0 min
Bekijk recept
Visbrochettes met komkommer
0 min
Bekijk recept
Zeebrasem met kaviaar
0 min
Bekijk recept
Zeebrasem met hanenkampaddenstoelen
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept