Woudtaart Met Porto

4
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak de champignons schoon. Laat de margarine smelten in een pan, fruit er de gehakte sjalotten in en doe er de champignons bij. Laat ze stoven tot al het vocht verdwenen is. Voeg de reepjes kalkoenham, de porto en de witte wijn toe. Laat tot de helft inkoken. Giet er de room bij en breng het mengsel over in een porseleinen taartvorm. Leg het deeg helemaal over de taartvorm en maak met een mespunt motieven in het deeg. Bestrijk eventueel met een eierdooier (extra aan te rekenen).Plaats de schotel gedurende 30 min in de oven.

Woudtaart Met Porto is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Medaillon van hinde met portosaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Porto tonic
Snack
Bekijk recept
Gestoofd konijn met wortelen en rozijnen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Everzwijnfilet met vijgensaus en vergeten groenten
Hoofdgerecht
Bekijk recept

zwarte woudtaart
90 min Nagerecht
Bekijk recept
Zwarte Woudtaart
100 min Nagerecht
Bekijk recept
Zwarte-woudtaart
30 min Gebak
Bekijk recept
Zwarte-Woudtaart
60 min Nagerecht
Bekijk recept