Vismoten Met Kokos

4
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwijder het vel en de graat uit de moten, snijd ze in grove stukken. Snijd dan de courgette en de ontpitte tomaten in blokjes. Was de limoen, schil deze dun (bewaar de schil) en pers de limoen uit. Warm in een grote kookpot de kokosmelk op met de kerrie (naar eigen smaak), wat zout, enkele limoenschilletjes en 1 eetlepel limoensap. Leg de stukken vis in de kokende vloeistof en laat 5 a 8 minuten koken volgens het type vis. Draai ze voorzichtig om zodat ze niet stuk gaan. Haal de vis eruit, als deze gaar is en houdt u hem warm. Proef de saus en breng op smaak met citroen en kerrie. Voeg de courgetteblokjes toe en 1 minuut later de tomatenblokjes toe (de tomlatenblokjes moeten enkel opgewarmd worden, niet gekookt). Schik een stuk van elke vissoort op de borden, overgiet met saus en versier met een sliertje limoenschil.

Vismoten Met Kokos is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept
Rijstsouffle met mango
90 min Nagerecht
Bekijk recept
Egyptische om ali
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Indiaase bloemkoolsoep
25 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Kabeljauwstaart met groene peper en komijn
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Love fish van de zuiderse zeeën
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vismoten met kokos
0 min
Bekijk recept
Tonijn
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept