Spoel de zalmforelfilets, dep ze droog en snijd ze dan in reepjes. Blancheer dan de koolbladeren gedurende 30 seconden. Kook de rode biet gaar en haal uit de ene helf de bolletjes. Pureer dan de rest in de keukenrobot en meng aan met wat bouillon tot een coulis. Mix de kabeljauwfilet en meng deze met het eiwit. Druk dit dan door een fijne zeef in een kommetje en zet dit kommetje op wat ijs. Meng met de room en de rode bieten coulis, kruid en laat deze op het ijs staan. Beboter 4 vellen aluminiumfolie, leg er enkele bladen van de kool op, kabeljauwpuree en zalmforel. Rol dit dan op in de folie en stoom het gaar in de folie gedurende 12 minuten. Schil de aardappelen en kook ze gaar. Snipper de sjalotjes fijn en laat ze met de witte wijnazijn sterk inkoken, klop de boter erdoor en kruid. giet op de borden een spiegel saus, laat er enkele druppeltjes rode bietencoulis in druppen en trek hierin lijntjes. Snijd de visrolletjes schuin in 2 en plaats deze op de borden. Serveer met de bolletjes rode biet en met de aardappelen.
Zalmforel Met Groene Kool is een recept van Smulweb.nl