Relish En Raita Van Rode Ui

0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Leg voor de relish de uien 5 min in een bakje koud water (worden ze minder scherp, 'het is al erg genoeg met die pepers'). Laat ze uitlekken en dep ze droog. Meng de uien met de chili, koriander en het limoensap en laat ze minimaal 30 min intrekken. Verhit voor de raita een droge pan en rooster er het komijnzaad 1 tot 2 minuten in tot het geurig wordt en begint te poffen. Stamp de zaadjes licht in een vijzel of kneus ze met de platte kant van een zwaar koksmes. Hak de knoflook, chilipeper en rode ui fijn. Schep dit mengsel met de gestampte komijn en verse koriander door de yoghurt. Schep er de suiker en wat zout door. Schep in een kom en zet in de koelkast tot het serveren. Garneer vlak voor het serveren met verse koriander.

Relish En Raita Van Rode Ui is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spannende spekpannenkoeken met ui
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omelet met ui
40 min
Bekijk recept
Groene asperges met salsa van tomaat, ui en kappertjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Dubbele cheeseburger met tomaat-ui-augurkrelish
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pitabroodjes met lamsvlees en tomatenrelish
25 min
Bekijk recept
Pompoenrelish met witte kaasblokjes
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Knoflook-viskoekjes
25 min Snack
Bekijk recept