Varkenshaas Met Salie En Witte Wijn

4
0-10 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Varkenshaas in plakjes van ca. 1 min. snijden en bestrooien met zout en peper. In pan olie verhitten. Plakjes varkenhaas in ca. 4 min. op hoog vuur lichtbruin bakken. Plakjes uit pan nemen en warm houden onder aluminiumfolie. Aan bakvet salie (rest van kruidenmix wordt niet gebruikt) wijn, room en bouillionpoeder toeveoegen en op hoog vuur onafgedekt ca. 3 min. laten inkoken. Plakjes varkenshaas in saus leggen en nog ca. 1 min. meeverwarmen.

Varkenshaas Met Salie En Witte Wijn is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Aardbeiensorbetijs met wijn
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scholpakketje met paddenstoelen schol scholfilet sjalotje paddenstoelen kruidenboter stokbrood witte wijn
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met cranberry-appelsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept