De tomaten eventjes in kokend water dompelen zodat de velletjes gemakkelijker kunnen worden verwijderd. In vieren snijden en de zaadjes verwijderen. Het vruchtvlees in dobbelsteentjes snijden. De courgette spoelen. In de lengte in vieren snijden en de kern verwijderen. In plakjes snipperen. Met een dunschiller de asperges van kop naar voet schillen. De kopjes afsnijden en gaarkoken in een bodempje water en apart houden. De rest van de asperges in staafjes verdelen en gedurende 6 minuten beetgaar koken in gezouten water. Ook de erwten en de courgette gedurende 4 minuten koken. De tagliatelle in ruim, gezouten water koken. Laten uitlekken en warm houden. In een braadpan de helft van de boter verhitten. Het vlees verdelen in gelijke porties en 2 tot 3 minuten bakken aan elke kant. Kruiden met zout en peper. De biefstukken uit de pan nemen en warm houden tussen 2 diepe borden. De pan deglaceren met de ingekookte fond. Enkele minuten laten indampen. De tomaten, een mespunt oregano en de uitgelekte aspergekopjes toevoegen. De saus verder afwerken met koude roomboter die er in kleine vlokken wordt doorgeroerd. Niet meer laten koken. De 3 groenten verwarmen in de rest van de boter en de tagliatelle erdoor roeren. De tagliatelle en de groenten over 4 verwarmde borden verdelen. Het vlees op de pasta schikken en bedekken met wat saus. De rest van de saus apart serveren in een sauskom.
Runderlapjes Met Groente En Tagliatelle. is een recept van Smulweb.nl