Konijnenruggetje Met Gestoofde Peertjes Met Tijm

4
0-10 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Hak de karkassen van de ruggen en bak ze aan in de boter. Bevochtig met de kalfsfond en laat met het groententuiltje inkoken. Daarna zeven. Voor de saus: karameliseer 2 eetlepels honing, blus met de wijnazijn en het sinaasappelsap. Laat samen met de konijnenbouillon tot de helft inkoken en kruid met peper en zout en bind met boter. Versnijd de peren in kleine dobbelsteentjes en stoof ze krokant in de boter en het suiker. Bestrooi rijkelijk met tijmblaadjes. Bak de konijnenruggen kort aan, kruid ze met peper en zout en houd ze warm in een voorverwarmde oven. Versnijd de konijnenruggen in lange repen, en schik ze op een bord. Leg op de konijnrepen de perendobbelsteentjes en lepel de saus rond het geheel.

Konijnenruggetje Met Gestoofde Peertjes Met Tijm is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rode uien met tijm
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept