Krenten- Of Rozijnenbol

4
0-10 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Klop 1/2 dl slagroom stijf en spatel er 1 1/2 dl vanillevla door.Snijd 6 krenten- of rozijnenbollen kruislings in, druk de punten open en leg de bollen elk op een stuk aluminiumfolie.Snijd 30 gr boter in 6 stukjes en verdeel die met 6 eetlepels Old English Marmelade over de opengesneden broodjes.Laat ze op de hete barbecue warm worden en laat de boter smelten. Serveer met de romige vanillesaus en vers rood fruit.

Krenten- Of Rozijnenbol is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pindakaaswrap met komkommer
10 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Noten_rozijnenbol Met Avocado
0-10 min -
Bekijk recept

Broodpuddinkjes
45 min- Nagerecht
Bekijk recept
Siciliaanse bloemkoolspaghetti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zelf oliebollen maken
60 min-
Bekijk recept
Goedgevulde oliebollen
30 min Gebak
Bekijk recept