Gevulde Vleestomaten A La Montignac

4
0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Meng de tonijn, ui, het pepertje, een eetlepel kappertjes en de hardgekookte eieren door elkaar en voeg naar smaak zout en peper toe. Laat dit mengsel minstens een uur intrekken. Niet in de koelkast! Snijd het kapje van de vleestomaten af en hol ze uit. Vul de tomaten met het tonijnmengsel.

Gevulde Vleestomaten A La Montignac is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Preischotel (Geschikt Voor Montignac)
30-60 min -
Bekijk recept
Prei In Lauw Warme Dressing(montignac)
10-20 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Vanillevla à la Montignac
0 min
Bekijk recept
Stokbrood Met Kruidenboter A La Montignac
0-10 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept