Karbonaden In Folie A La Montignac

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Karbonaden met peper en zout om en om aanbraden in olie of Becel. Op een boord apart leggen.Intussen de uien en champignons snijden en zacht laten smoren in olie of boter, uien uitnemen, overtollige olie of boter uit pan verwijderen en uien weer terug in de pan, de tomatenpuree toevoegen en nog even omscheppen. Leg 4 stukken aluminiumfolie op het anrecht en leg op elk vel een pal ham.Hierop een schep van het uienmengsel,daarna een karbonade.Nogmaals een schep van het uienmengsel met ham.Vouw het geheel tot een pakje.Leg de pakjes in de oven op een bakplaat en laat ze ongeveer 10 minuten gaar worden.

Karbonaden In Folie A La Montignac is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Preischotel (Geschikt Voor Montignac)
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Vleestomaten A La Montignac
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Vanillevla à la Montignac
0 min
Bekijk recept
Stokbrood Met Kruidenboter A La Montignac
0-10 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Gegrilde karbonaden met sperziebonen-ananassalade en aardappelpartjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spicy ribkarbonade met mangochutney
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goulash met paprikamix
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Karbonaden Vera Cruz
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept