Zoek
Boerenkool Montignac
4
20-30 min -
Smulweb.nl
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
500 gram gesneden boerenkool1 knolseldreij 1 dl slagroom 50 gram boter pz rookworst zonder zetmeel vraag de slager naar de ingredienten!! Hulpmiddelen Maak de knolseldereij schoon en snijd deze in kleine blokjes.Zet de knol op met wat weinig zout.Leg hier op de gesneden boerenkool.Breng dit aan de kook en laat dit 20 min zachtjes koken .Leg de rookworst op de boerenkool en laat deze de laatste 10 min meeverwarmen. giet hierna het overtollige water af en voeg wat peper de slagroom en de boter toe .met de stamper goed stampen tot het romig wordt montignac ze en eet smakelijk Hulpmiddelen - Maak de knolseldereij schoon en snijd deze in kleine blokjes.Zet de knol op met wat weinig zout.Leg hier op de gesneden boerenkool.Breng dit aan de kook en laat dit 20 min zachtjes koken .Leg de rookworst op de boerenkool en laat deze de laatste 10 min meeverwarmen. giet hierna het overtollige water af en voeg wat peper de slagroom en de boter toe .met de stamper goed stampen tot het romig wordt montignac ze en eet smakelijk Bereidingswijze img src=
"http://www.free-clip-art.net/holiday/halloween3_S.
Bereiding
img src= "http://www.free-clip-art.net/holiday/halloween3_S.gif".
Boerenkool Montignac is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Preischotel (Geschikt Voor Montignac)
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Vleestomaten A La Montignac
0-10 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Vanillevla à la Montignac
0 min
Bekijk recept
Stokbrood Met Kruidenboter A La Montignac
0-10 min -
Bijgerecht
Bekijk recept
Pasta met boerenkool en gedroogde tomaat
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boerenkoolpasta met kipsaucijs
20 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roerei met paprika en boerenkool
15 min
Bekijk recept
Traditionele boerenkoolstamppot
30 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept