Groenteschotel Met Kabeljauwfilet

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De ui, champignons, paprika en courgette in kleine stukjes snijden. De courgette met wat zout uit laten lekken. Knoflook en ui fruiten in een beetje olijfolie. Eerst de champignons toevoegen en daarna de paprika en de courgette. Op het laatst de sperziebonen erbij doen. Alles op vrij hoog vuur. De vis in stukjes snijden en kruiden met zout en peper. In een andere pan de in stukjes gesneden vis in een beetje olijfolie in enkele minuten op matig vuur garen. De kabeljauw toevoegen aan de groenten. Daarna met de kwark en de kruiden naar smaak afmaken.

Groenteschotel Met Kabeljauwfilet is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwvink met citroenjeneverjus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept

Ovenschotel van groenten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Hollandse couscous met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mexicaanse gehakttaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghettini-groenteschotel met mozzarella en garnalen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept