Kipfilet Met Salie A La Montignac

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De kipfilet opensnijden en er een blaadje verse salie in doen. Een klein beetje (olijf) olie in een koekenpan doen en de kipfilet heet aanbraden tot het bruin is. De kipfilet uit de pan halen en de rode wijn in de pan doen. De kipfilet in een ovenschaal,overgoten met rode wijnsaus en bedekt met ontbijtspek in 15 minuten gaar laten worden. Dunne sperziebonen stomen (of heel kort koken in weinig water)

Kipfilet Met Salie A La Montignac is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Preischotel (Geschikt Voor Montignac)
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Vleestomaten A La Montignac
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Vanillevla à la Montignac
0 min
Bekijk recept
Stokbrood Met Kruidenboter A La Montignac
0-10 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Paprikasoep met kipfilet en bieslookrijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet & munt-citroenricotta
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipsalade met sappige mandarijnjes
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept