Roerbak Met Chinese Kool

2
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe 2 eetlepels sesamolie in de wok en voeg de geperste knoflook en de gemberpulp toe. laat even fruiten, en voeg de vleesreepjes toe als de knoflook bruin wordt. Als het vlees bijna gaar is kan de chinese kool erbij. Die geeft veel water af, als alles lekker warm en knapperig is kun je het gerecht afgieten en de sesamzaadjes erover strooien.

Roerbak Met Chinese Kool is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kool-noedelsalade met amandel en kip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kool met gember
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Beenhamtosti met koolsalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Hollandse roerbak met sperziebonen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fettuccine met spruitjes en kip
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Toscaanse aardappelpartjes met spruitjes en vinken
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept