Toveren Met Afbak-stokbroodjes

0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

OK, je hebt dus je stokbroodje (of je pistoletje). Daar kan je eindeloos op door varieren. Ik noem maar wat: behalve boter, ook kaas erop doen, en/of spek, bacon of ham. In de praktijk is gebleken dat spek of bacon in kleinere stukjes makkelijker weghapt. Wikkel het brood in plakjes spek en/of bacon Voeg gedroogde kruiden toe, zoals Italiaanse (pizza)kruiden, Provencaalse kruiden, etc. Experimenteer!!! veel mensen huiveren nog van olijven (hoe is het mogelijk...). Doe, als mensen bij je mee-eten, in het opengesneden stokbrood plakjes of stukjes olijf. Ervaren olijf-eters kunnen ook wel uit de voeten met halve olijven. Gevulde olijven zijn extra spannend! andere vul-ideetjes: stukjes ansjovis (even weken in melk scheelt aanzienlijk in de zoute smaak), stukjes tonijn uit blik (naar eigen smaak op olie- of op waterbasis), plakjes tomaat (ik prefereer trostomaten), besmeren met pesto (al dan niet samen met de kruidenboter), etc etc etc. Laat je inspiratie maar zijn gang gaan!

Toveren Met Afbak-stokbroodjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Bruschetta's met carpaccio
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Maaltijdsoep met briebroodjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidig stokbroodje rosbief
10 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Franse maaltijdsandwich met paté
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Bloemkool (Halloween) soepje
45 min Voorgerecht
Bekijk recept
Aperitiefhapjes met champignons
20 min
Bekijk recept
Aperitiefhapjes met champignons
20 min
Bekijk recept