Indiase Pompoensoep

4
0-10 min -
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil het stuk pompoen en hak het in grote blokken. Snij de bleekselderij, wortel en ui in stukjes. Zet een pan op het vurr en smelt een klontje boter en 2 el olijfolie. Roerbak de bleekselderij, wortel en de ui. Voeg 2 el pataks curry pasta toe en bak het geheel nog

2. Voeg de stukken pompoen toe en meng alles goed. Voeg een liter water en bouillonblokjes voor een liter toe en breng het geheel aan de kook. 5 minuten doorkoken en daarna vuur laag zetten. Met staafmixer een gladde soep maken en voeg zout en peper naar smaak toe.

Indiase Pompoensoep is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pompoensoep met basilicumolie
20 min -
Bekijk recept
Pompoensoep
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoensoep
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoensoep met salie en spek
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kip in yoghurt met mangochutney
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kerriesoep met wortel en koriander
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept