Pel de garnalen en breng de garnalenschilletjes met een visbouillontablet en een halve liter water aan de kook. Laurier en bladselderij erbij doen. Leg de kip erin. Een draai uit de pepermolen geven en op een zacht vuurtje een half uur laten sudderen. De kip eruit halen en laten afkoelen. De bouillon tot meer dan de helft laten inkoken. Kip van botjes halen en in stukjes snijden. Vis in stukjes snijden. Paprika in blokjes snijden en gekookte ham in stukjes snijden. Tomatensap bij de ingekookte bouillon gieten en alle kruiden erbij doen. Op smaak maken met zout en peper. Dan de kip, de vis en de groenten erbij doen en nog en nog 5 minuutjes laten koken tot de vis gaar is. Garnelen erdoor en nog 1 minuutje laten doorwarmen. Op de borden scheppen en garneren met fijngehakte peterselie.
Cajunsoep Met Chilicrostini is een recept van Smulweb.nl