Schotse Havermoutkoekjes

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Mix eerst de boter en alle suiker goed door elkaar. Daarna het ei en de stroop er goed doorheen roeren.
  • 2 Zeef het bakmeel en voeg dit bij het mengsel in de kom. Doe de havermout erbij. Nu weer goed roeren.
  • 3 Vet een bakplaat in met wat boter en schep er met een eetlepel wat beslag op. Druk het beslag een beetje plat.
  • 4 Bak de koekjes in ongeveer 12 minuten gaar en leg ze dan op een rooster om af te koelen. De koekjes zijn nu nog een beetje zacht, maar tijdens het afkoelen worden ze vanzelf harder.

Schotse Havermoutkoekjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Havermoutkoekjes
65 min-
Bekijk recept
Havermoutkoekjes met rozemarijn
10 min Gebak
Bekijk recept
Havermoutkoekjes
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Moederdagrecept Havermoutkoekjes (EGA)
10-20 min -
Bekijk recept

Gegrilde zalm met citroen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met krokante korst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Surimi met cocktailsaus en mango
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met driepepersaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept