Havermoutkoekjes

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Smelt de boter en giet deze over de havermout. Voeg toe: suiker, zelfrijzend bakmeel, de eieren, de vanillesuiker en het bakpoeder. Alles goed mengen. Maak van het deeg bolletjes, druk die wat plat en leg die op de bakplaat. Bak ze in 15 minuten goudbruin.

Havermoutkoekjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Havermoutkoekjes
65 min-
Bekijk recept
Havermoutkoekjes met rozemarijn
10 min Gebak
Bekijk recept
Schotse Havermoutkoekjes
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Moederdagrecept Havermoutkoekjes (EGA)
10-20 min -
Bekijk recept

Havermoutkoekjes
65 min-
Bekijk recept
Havermoutkoekjes met rozemarijn
10 min Gebak
Bekijk recept
Schotse Havermoutkoekjes
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Moederdagrecept Havermoutkoekjes (EGA)
10-20 min -
Bekijk recept