Kaas-ui Brood

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bereid het deeg en laat het rijzen. Bak het spek langzaam uit. Neem de uitgebakken spekstukjes uit de pan. Snijd de uien in dunne ringen en laat ze in het achtergebleven spekvet glazig smoren. Laat ze afkoelen. Kneed het uitgerezen deeg nog eens door. Bedek er een beboterde bakplaat mee. Sluit de voorkant af met een dubbelgebouwen strook aluminiumfolie die 1 cm onder het deeg wordt geschoven. Laat het deeg, afgedekt onder een doek, nog eens uitrijzen. Verdeel de uien over het uitgebakken spek, daarover de geraspte kaas. Klop slagroom, eieren, peper (en karwijzaad) door elkaar. Schep uit over de kaas. Bak 25 minuten bij 180-200 graden C.

Kaas-ui Brood is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Wit bio brood, zure room en bosvruchten
Bekijk recept
Klassiek recept voor verloren brood
Bekijk recept
Bonensoep met ciabatta
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Brood met knoflook en ansjovis
30 min Bijgerecht
Bekijk recept

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept