Klop de eigelen op met poedersuiker, de vanillesuiker en het water. Klop de eiwitten stijf en roer deze voorzichtig door de eigeelmassa. Zeef de bloem boven het beslag, doe er boter bij en roer alles goed. Verdeel de massa gelijkmatig op een ingevette, met bloem bestrooide bakvorm (30 x 35 cm). Zet de vorm in het onderste gedeelte van de voorverwarmde oven. Laat de gelatine even weken zoals vermeld op de verpakking. Meng de yoghurt met de suiker, de zoete witte wijn en de geraspte citroenschil. Verwarm nu de gelatine met 5 eetlepels van het “yoghurt - zoete wijn - mengsel” en roer alles goed door elkaar. Klop de slagroom stijf en schep deze erdoor. Dep de perziken af en vang het sap op. Verdeel de perziken over de taart en snijd de aardbeien in schijfjes en leg ze als bloemblaadjes rond de perziken. Bereid nu de Taartina zoals vermeld op de verpakking en bestrijk daarmee de vruchten. Zet alles in de koelkast. Roer het glazuur glad, doe er de rum bij en giet alles in een spuitzak. Spuit dit nu als ogen en mond op de perziken.