Klop de eieren met de suiker en het aroma romig. Meng de bloem met het cacaopoeder en de Backin, zeef dit over het eimengsel en meng het met de boter. Plaats een springvormrand (26 cm doorsnede) op een ingevette en met bloem bestrooide bakplaat. Giet het deeg hierin, strijk het glad en beleg het met de stukjes rabarber. Plaats de bakplaat in het onderste deel van de (voorverwarmde) oven en bak de bodem in ca. 35 minuten. Laat de taart in de vorm afkoelen. Meng de zure room met de poedersuiker en het citroensap. Laat de gelatine weken zoals beschreven op de verpakking en los deze goed op in het zure roommengsel. Sla de room stijf en meng deze onder het zure roommengsel. Giet de crème op de taart, strijk het glad en plaats de taart gedurende 2 uur in de koelkast. Als de crème stevig is geworden, haal de taart dan voorzichtig uit de springvorm. Snijd de taart doormidden en leg de twee delen met de ronde kant tegen elkaar op een taartschaal (zie foto). Snijd de aardbeien in langwerpige schijfjes en leg deze op de beide taarthelften. Gebruik vier hele aardbeien in het midden als lichaam. Bereid de Taartina met het water volgens de bereidingswijze op de verpakking en bestrijk de aardbeien hiermee. Plaats de vlindertaart tot het serveren in de koelkast. Tip: als voelsprieten kunt u twee gedroogde rabarberdraadjes gebruiken.