Meng de bloem met de Backin. Zeef het boven een mengkom. Voeg de suiker, vanillesuiker, aroma, crème fraîche en boter toe. Meng het geheel met een mixer met deeghaken eerst op de laagste en daarna op de hoogste stand. Kneed het geheel met de hand goed door op een met bloem bestoven werkblad. Maak van het deeg een grote bol. Als het deeg plakkerig is, kunt u de bol in plasticfolie wikkelen en een half uurtje in de koelkast zetten. Verdeel het deeg in porties en rol ze op een met bloem bestoven werkblad uit tot een lap van een ½ cm dikte. Snijd er voetjes uit. U kunt eerst voetjes op papier tekenen en zo een sjabloon maken. Leg de voetjes op een ingevette of met bakpapier beklede bakplaat. Meng de melk met het eigeel. Bestrijk de voetjes ermee. Bak de voetjes bakplaat voor bakplaat in een voorverwarmde oven. In een heteluchtoven kunt u meerdere bakplaten met koekjes per keer bakken. Haal de voetjes na het bakken van de bakplaat en laat ze afkoelen op een rooster. Meng voor het glazuur de poedersuiker, water en de rode kleurstof tot een dikke massa. Maak van een stukje bakpapier een tuitje. Vul het met het rode glazuur en knip voorzichtig het puntje eraf. Maak daarmee op elke teen een rood gelakte nagel.